fredag, april 03, 2009

För våra synders skull.

Ludde är djäklar i havet en handfull. Att han är sjuk märks det inget alls av. Förutom floderna av snor som fullkomligt sprutar ur hans lilla näsa. Han är allt som Melvin inte var. Allt skall in i munnen; stenar, blommor, vedträn. Allt som står i hyllor skall ner på golvet. Finns det en trappa skall den bestigas. Finns det ett skåp som kan öppnas så skall det öppnas och länsas. Medans man städar upp på ett ställe är han och ställer till på ett annat. Fast det är ju bra att det är liv i ungen. Han verkar också vara en hårding. I dag fick han en trädgårdsstol över sig toppat med en storebror. Ludde under allt. huvet i kläm, armen i kläm. Två tårar sen var det bra.
I morgon skall jag jobba, det känns bra och dåligt. Bra att få koma hemifrån en sväng och dåligt för på helgen brukar vi normalt ha det väldigt ledigt och trevligt tillsammans. Fååår inte glömma mina åkskjukepiller bara.

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Låter ju precis som Elliott! Han ska också undersöka allt, stoppa allt i munnen, öppna och stänga alla dörrar, dra ner allt från hyllor och bord på golvet... Hehe! Såna godingar!

MelvinsMamma sa...

inget snack om saken, de skall visa mamma och pappa att de lever!