söndag, december 12, 2010

Hon med höften...

Jag har fått så himla ont i höften de senase dagarna. Riktigt ont alltså, som om någon vrider om en kniv inut i mig. Jag kommer i håg en gång när jag var ute och powerwalkade med Lynn och plötsligt sa att hon hade ont i sin höftkula så vi fick nog slå av på takten. Vi tittade på varandra och började skratta hysteriskt. Vi skrattade så höftkulorna höll på att trilla av oss nittioåringar....Vilka garv vi har haft när vi varit ute på våra rundor!! Jag saknar det som f-n...de skratten har säkert förlängt livet med några minuter eller timmar kanske. Hoppas hon får någon annan att skratta lika mycket i Thailand.
I alla fall, det är så synd att det kom just nu för jag hade precis satt i gång med min träning igen och det kändes så jäkla bra. Nu kan jag definitivt inte träna, än mindre powerwalka eller alls gå fort med hunden...Jag får ringa vårdcentralen i morgon.
I dag har vi haft mysfrukost och tänt det tredje adventljuset i staken. På fredag ska Jörgen sluta tidigt och vi ska köpa gran. Det blir så supejuligt här hemma när grannen kommer på plats!
I går kom jag hem från Stockhholm fär sista gången på länge, hädanefter kommer jag att komma hem från Norrköping...inte riktigt lika kul men där har vi i alla fall ett riktigt hotell som behandlar oss som vilken gäst som helst. Det luktar inte bajs på rummen och sängarna är gudomligt sköna....Nu ska jag gå och duscha sen ska vi åka och klippa oss....

2 kommentarer:

Fru Von Tripp sa...

MOAHAHHAHAHA.....Höftkulan!!!
Saknar också våra asgarv......verkar som att det är få som uppskattar min humor här.....

VellingeMamma sa...

....mmm...kan ju va att den är lite speciell..fast det är ju det jag ÄLSKAR!!