torsdag, januari 20, 2011

Långa Halsband och Lilla Jörgen..

Jag var iväg med barnen på Funhouse och lekte på vår lediga dag i går. Syrran var där och busade loss lite med dem och drack kaffe med mig. Jag är glad att vi var där för de hade så himla kul! Visst är där lite slitet och så men det bryr inte barn sig om, det är bara vi vuxna som har synpunkter på sådant. Jag lovade dem att vi skulle gå in på Jättekul efteråt och kolla lite på leksaker men det blev Jättetråkigt för de hade tydligen lagt ner sin butik där. Vi åkte och handlade mat i stället. Jag lagade spaghetti och köttfärssås till middag, en jätterbytta men när Jörgen kom hem skulle han inte ha någon mat för han hade kräkts på jobb. Fick gå och lägga sig direkt. Så det blev bara jag och barnen som åt. Det var gott tyckte jag men de bortskämda ungarna åt i princip inget. Jag fattar inte vad det är med mina barn och mat. Jag lagar aldrig något konstigt ändå äter båda hur kasst som helst. Melvin leder och Ludde följer..Tråkigt.
I helgen skall den övriga familjen på barndop, det hade varit roligt att följa med men jag jobbar ju. Jag ska i alla fall gå och handla presenter till den lilla i dag. Funderar på ett gulligt halsband bland annat. Jag har också sett Lilla Anna och Långa farbrorn i plyschfigurer, otroligt söta...
Har just combatat, blev sååå svettig. Och hungrig!
Ps; Har just beställt rosa mosaik till vårt kök...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Stackar Jörgen. Det går runt på er alla. Nu är det bara du kvar. Perfekt med kräksjuka - då brukar man tappa några kilo.
Visst är combat kul. Jag är helt såld på det. Ett tips till dopet är att köpa ett lite armband. Vi var på dop förra helgen och flickan fick massor av halsband men bara ett amband- och det var från oss. Kram på dig.

VellingeMamma sa...

Tack för tipset! Jag var ute idag och hittade lite annat men kan tänka mig att kompletera..I love combaten, man blir så härligt svettig och helt slut...Kram