fredag, februari 04, 2011

Fredagsmys.

Vi är lediga denna fredag. Vi har inte planerat in något men det hade varit kul att komma iväg och göra något med barnen. Kanske en fika på farmor Ida´s café. Vi ska handla lite på Ica idag, jag är sugen på en sjukt god köttbit med lite grönsaker och bea. Och ett glas vin. Vad som stör den bilden är att Melle ska på simskola klockan sex. De är hemma till tidigast sju, funderar på att fodra kidsen innan sim och oss efter...Ska kolla det med Jörgen.
I dag får vi vår mosaik till köket. De ska vara på väg till oss nu faktiskt. Jag har ingen aning vilken fog man använder till den färgen. Jag vet att av vitt blir det en väldigt markant effekt av mosaiken. På ett positivt sätt. Får bolla det med gubben sen.
De ringde från dagis i går och sa att Ludde hade kräkts, jag var där på fem minuter och hämtade, lagom arg för att de inte blir av med den där jäkla kräksjukan. Men efter en halvtimme i soffan på sin älskade kudde var han som ny igen. Han till och med åt middag. Inte ett spår av någon sjukdom sedan dess. Förutom att han varit supergnällig hela natten och sovit dåligt. Fast det behöver ju inte ha med något sjukt att göra, vi har alla våra dåliga nätter. Förutom Jörgen för han rymde ut till soffan..

Inga kommentarer: