onsdag, juli 06, 2011

Det blir en dag på stranden...

I dag är jag ledig med pojkarna och jag har bestämt att vi ska åka till Höllviken och sola och bada. Inte än dock, det är bättre att vara hemma en stund nu på förmiddagen och vara kvar länge länge lite senare. Det passar bra för Pia och hennes barn kommer ner till oss senare. Jag är inte helt förberedd på denna picknick utan idag får mina barn äta vad som finns! Men vi ska nog få till något gott, bara jag får mitt kaffe med mig ner så blir allt bra.
Min man jobbar bara till fredag sen har han och barnen semester, min dröjer ytterligare en vecka men jag har bett om ledigt en dag extra för att kunna var med dem lite. Blir det strandväder är det bra men annars är det läge att handla och fylla husvagnen. Jag och gubben behöver en bäddmadrass för att kunna sova riktigt riktigt skönt. Lakan och så bär vi ut och även skafferivaror men sen är det nog inte mycket mer än kläder. Och lilla Tvn förstås. Barnen måste kunna titta på Sommarlovsmorgon när vi äter frukost. Ja, det här ser vi så mycket fram emot i år, vi ska allas cyklar med och vi kommer bo ett par meter från stranden....MysMys!

1 kommentar:

Skånegrabben sa...

Hejsan

Oj det var längesedan man var i Höllviken och badade. Men där är härliga stränder att sola på och nu blev man ju sugen på att åka dit.