lördag, juli 02, 2011

Så här stryker man snabbast:

Det blev inte så farligt med tvätten, jag beställde helt enkelt en ångstation och en tillhörande bräda och strök en dag senare i stället. Det gick som en dans och ungarnas t-shirtar blev lät t slätare än någonsin! trettio.se levererade på 1 dag trots att jag tagit fraktfritt alternativ...
Någon tur till bibblan blev det aldrig utan vi åkte till Bunkeflostrand och besökte ett par lekplatser. Vi hade fika med oss så vi blev borta hela eftermiddagen. Vi avslutade med ett par timmar vi Sibbarps strand. Jag hade ju Tim med mig så vi låg lite avsides. Bara ett par till låg där och nog fasiken hörde jag dem mumla om hundrastplatser. Jaja, jag lät Tim bada ändå, det är ju faktiskt hans favvosysselsättning, men när svanarna kom med sina bebisar tog jag upp både honom och kidsen. Vilken tur att vi tog oss till havet den där fina dagen. De nästkommande lediga dagarna verkar det risk för fuktskador....I dag och fyra dagar framåt blir det bara slapp slapp slapp.....:)
Vi börjar med Bo Ohlsson i tommelilla i dag, de har tydligen fina konstrotting möbler som vi behöver till nya trädäcket. Bara kolla i dag, vi kan inte ta släpet med oss, vi ska nämligen till farfar i Blentarp och hämta hem husvagnen i dag! I love my husvagn!

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Mysigt med husvagn! Ska ni åka någon speciell stans i sommar?

VellingeMamma sa...

I år har vi valt att inte åka väldigt långt; utanför varberg, Björkängs Havsbad. Lät bra för barnen och verkar populärt så det blir nog bra.