torsdag, augusti 04, 2011

Semestern snart slut....för maken..

I dag blir det lite ärenden på stan. Min man behöver ny kostym och vi behöver köpa present till ett brudpar som snart gifter sig.
Trodde jag skulle ut och gå nu här på morgonen men det är det inte tal om. Jag var på massage i går och hon tar ju i som en rysk kulstöterska, det är inte skönt en sekund! I dag har jag följdaktligen jäkligt ont på utvalda ställen baktill. I kväll kanske...
I förrgår var vi på stranden och hade det hur härligt som helst, man fick bättrat på brännan lite och ungarna hade superkul, vi var många familjer där. Jag blev av med Ludde också, han var hos mig och sa att han hade fått sand i ögat ena sekunden när jag sen tittade efter honom kunde jag inte se honom någonstans. Jag letade och letade och paniken stegrades för varje sekund jag inte hittade honom. Jag tittade ut över vattnet (han vet att han inte får gå i utan puffar, denna dag var han kass på det), jag sprang till glasskiosken och skulle gå till deras håvställe när jag såg honom leka på en backe. Först blev jag arg, men när jag väl kom fram till honom började jag gråta..Jäkla unge alltså! Skönt att det löste sig..jag ska köpa ett band som man sätter på hans arm med mitt nummer på.

1 kommentar:

Kattalena sa...

Ja, usch så läskigt att bli av med sitt barn sådär! Tur att han bara lekte lite i alla fall :-)