torsdag, januari 19, 2012

Friskis & Aj...

Den här veckan går snabbt, redan torsdag i dag! Fast turen jag har framför mig är ganska lång förstås, börjar 11,30 i dag och kommer hem vid 17,30 i morgon. Lite sent inför fri helg kan man tycka, förr slutade vi alltid supertidigt inför fri helg, eventuellt hade man också turen att börja supersent på måndagen, de dagarna är över...Jag tröstar mig med att dagens tur inte kommer att bli speciellt jobbig, en sväng på västkusten och sova i Köpenhamn..
I går var vi och tränade för andra gången, eftersom jag hade träningsvärk i ljumskarna så tränade jag mest armar och bröst men det blev lite benor också, kanske skulle jag skitit i det. Jag har helvetiskt ont i ena ljumsken efter detta, inte ens Ipren tar bort det och jag har sovit illa i natt. Fast jag är ändå glad över att kunna säga att jag var där i går.
Nu ska jag ta fram lite kläder till kidsen...

2 kommentarer:

åsa sa...

Jag funderar också på att testa Friskis lite... Men du kör bara styrketräning eller?

VellingeMamma sa...

Ja nu testar jag det och ser om det passar mig och mina jobbtider bättre, förr tyckte jag det var tråkigt med styrketräning men än så länge verkar det roligt. Att ta ett pass av något slag är så jäkla bra för du har någon som står och peppar dig hela tiden. Och för dig som jobbar fasta tider funkar det ju alldeles perfekt! Lycka till!