söndag, januari 01, 2006

2006-01-01


Nytt År igen då då. I år fyller Melvin 1, Tim fyller 1 och vi flyttar in i vårt hus. Förra året fick man både barn och blev gift. Händelserika år nu helt plötsligt.
Maten igår blev helt underbar och vi satt i köket i flera timmar och bara babblade på. Pannacottan däremot blev inte lika bra. Jag hade glömt att ta i en matsked Philadelphia så skiten stelna aldrig. Så jag tyckte inte att den var så trevlig att äta. Kändes som att äta en skål med Yoggi eller något. Tjugo över elva vaknade Melvin och jag tog upp honom för vid det laget smälldes det så mycket att han omöjligt kunde somna om. Klokan tolv sket vi i att korka upp bubblorna. Melvin tyckte att det var jätteroligt med raketerna, Tim också. tjugo över tolv gick jag och Melvin och lade oss. han vaknade i vanlig ordning vid fem, mest av nästäppa, vi fixade till det och sedan somnade han faktiskt om och sov till halvåtta i morse. Ingen gröt i ottan alltså!! Skönt. Jag är inte riktigt bra. Vaknade igår med öran- och halsont. Lite snorigt idag men rätt ok ändå.
Det är plusgrader ute. Jag ser inte över till huset framför vårt.
Just det!! Igår när min man vi tio gick ut med hunden hände något märkligt. Jag gick på toa och när jag satt där så tyckte jag att det luktade tändsticka men jag trodde att det var kruten som doftade. Jag öppnade dörren till köket som var stäng för vädring av matoset. Jävlarr!! Det hade brunnit i julkorten på köksfläken! Där stod 4 värmeljus men det var väl så att korten välte av vinddraget när maken gick ut genom ytterdörren. Kryddhyllan är kaputt. Fläkten lite missfärgad men annars har vi överlevt. Lite läskigt faktsikt.

2 kommentarer:

Lynn sa...

Hoppas att det inte var mina barn du elda upp..

MelvinsMamma sa...

Nä du, de sitter på ett speciellt ställe! ;)...men Fredde & Eva strök med..