torsdag, augusti 10, 2006

Min systers glada dagar!


Nu har lillasyster kommit hem från den glammiga semestern i San Tropez! Hela veckan har hon frotterat sig med kändisar som P.Hilton och P.Diddy m fl. På kvällarna har de varit ute och ätit på flotta femstjärninga restauranger, mest sjurätters! Playan varje dag, hon såg ut som en kändis själv faktiskt..Limo hit och limo dit, aldrig lugn och ro...Nya nattklubbar varje kväll..
Nu är jag orättvis; Syster och hennes sambo hade bott tillsammans med sambons kusin, fru, tvååring samt femmånaders baby.( vad man nu ska semestra i Troppan med en baby för?) Dessutom var där ännu en familj som syrran inte kände.
På kvällarna hade de lagat middag och ätit hemma. Frugan från den sistnämnda familjen fick man dra från sitt rum där hon jämt låg och mådde illa pga graviditet när middagen var klar. Efteråt gick hon och la sig igen. Trevligt. Själv var syrran barnvakt stor del av tiden, tillsammans med barnens mamma medan grabbarna gick ut vissa kvällar. En tvååring som trotsade hela tiden och en femmånaders som bara luktade kräk hela tiden. Vid något tillfälle lyxade de till det och drack champagne och åkte limousine till Cannes. Med sig hem hade hon en jättefin traktor till Melvin. Lite Puma kläder fick han med.
Själv är jag rätt nöjd om vi kommer iväg till Ystads Djurpark nästa vecka!! Tjohoo! Om Melvin är frisk det vill säga. Hans mage är fortfarande en smärre katastrof och moster sa att han såg smal ut. Ve och fasa!!!
Här hemma blir det inte mycket gjort när han är hemma. Jag upptäckte att stupröret läckte häromdagen och min man kollade genast upp det. Det var värre än väntat och han fick gräva ett jättehål på gaveln för att dra upp röret och rensa det. Glöm inte att rensa rännorna med jämna mellanrum!! Ägaren till det här huset har nog glömt det. Vi har tagit bort massor av växtligheter för att göra en öppnare trädgård. Vid häcken intill grannen hade han satt en grön buske som växte så det knakade. Visst den var fin, men det blev lite kaka på kaka med först häck sen stora buskar. Det blir gräs där sen. Vi ska bara kolla hur man sår gräs och om man kan använda markduk för at undvika ogräs..Fast det kvittar nog eftersom hela den andra biten på typ 1000 kvm består av endast ogräs och mossa.
Idag ska vi hämtq vår nya cantraldammsugare. Det blir nog bra. Vår andra sliter itu golvet. Sen ska vi hämta vår bil som just nu får en makeover. Drag då alltså. Så fult. Men bra. Sen måste vi träffa syster som fyller 24 idag! GRATTIS!!!
Nu ska jag gå och kela med min familj som ligger i soffan/under soffbordet och kolla på tecknad film.

Pust..det var skönt att skriva av sig!

2 kommentarer:

morbror.a sa...

Hälsa och gratta Syrran!

Till stupröret finns det självrensare man kan montera på, så att löven inte åker ner i avloppet.

MelvinsMamma sa...

Vi har sagt att det ska införskaffas till alla rören!!