tisdag, oktober 24, 2006

Sjuk i örat?

Har lämnat Melvin till Marianne. De skulle fotograferas idag! Hoppas att hon håller koll på snor och tårar och andra störmoment. Han kommer bli jättesöt på sina bilder!
Fick en inbjudan att få komma på kalas hos lille kusinen som fyller tre nu i november. Får kolla vad han vill ha. Jag frågade honom för ett tag sedan och då önskade han sig "paket". Sötis.
Har suttit på internet och kollat upp lite fakta om tinnitus. Jag har ju fått något jäkla ljud i örat som jag hör mest om kvällarna i bingen. Även nu när jag är ensam hemma tycker jag mig höra detta dova pulserande ljud. Tyvärr stämmer symtomen överrens med vad som står skrivet om sjukdomen. Melvin ska till en specialist om ett tag, jag tänker be honom kolla lite på mig med. Om han vill. En faktor som kan utlösa är tydligen stress. Jag känner mig ju jämt stressad. Även när jag slappar. När jag väl lägger mig ner för att vila en stund på soffan så mal tankarna runt i huvudet på vad jag egentligen hade behövt göra. Och det är ju inte mindre att göra för att man skaffat sig en trevånings villa precis.
Igår lagade jag en äckligt god stek till middag. Jag hittade receptet på en killes hemsida. Han visste vad han snackade om. Efter jag brynt den fick den koka i buljong, div grönsaker, lök och honung. Sen gjorde jag sås på det. Fy bubblan vad gott det blev. Idag blir det fläskfilé under svamptäcke! mmm blir nästan hungrig nu.
Fåglarna har fått ny automat med mat i. Hängde den rätt nära huset, som man inte ska, men Melle vill ju titta när han äter sin havregrynsgröt varje morgon!

Inga kommentarer: