måndag, december 25, 2006

God Jul.

Läste just lite hastigt om att James Brown lämnat oss. Han var lite sin egen tycker jag. Fruktansvärt energisk och glittrig.
Vi hade en mycket lugn julafton. Tomten kom och lämnade några paket, Melvin blev rädd, precis som det ska vara. Sen gick jag ner i källaren och bytte om för att gå upp och kolla om det fanns några klappar till mig. Det gjorde det. Lite smycken, luktegott och annat smått och gott som är bra att ha. Det var riktigt skönt att vara hemma på julafton, det har jag nog bara varit en enda gång sedan jag flyttade hemifrån och då var jag ensam. Jag gick en runda med hunden efter maten, det var nog räddningen från att somna i soffan, vilket min svägerska gjorde i stället. Inte mer än ett par minuter förstås. Melvin höll låda hela kvällen. Han älskar sina kusiner och tycker att det är världens bästa grej när de är här. Malte kunde inte komma för han var sjuk. Hoppas att han blev glad för sin julklapp som Tim skickade med.
Idag slappar vi bara, jag har inte varit utanför dörren mer än med soporna. Det ska vi ändra på när Melvin vaknar. Tim ska aktiveras! Vi ska gå ut en lång lång runda och alla ska få känna att de lever. Juat nu sitter min man och spelar XBOX för första gången på säkert över ett år. Jag ångrar att jag inte köpte honom ett playstation som släppt så många roliga aktiva spel! Men men, det kommer fler julaftnar.
Önskar att jag skulle vara ledig med min familj den kommande veckan, de ska göra många roliga saker. Åka och bada och gå i folkets park. De har planerat en massa aktiviteter. Jag ska bara jobba och jobba....

Inga kommentarer: