torsdag, oktober 30, 2014

Onsdag v44

Igår visste vi inte riktigt vad vi ville göra med vår dag. Pia kom med förslaget att vi kunde åka till Canal Street och kolla in affärerna där. Så vi stoppade in Melvin i Dogge och körde iväg (dodge) på miniäventyr, Ludde ville stanna med Pia. Vi började med världens bästa sportaffär Dick Sporting Goods. Det är så stort, så allt tog sådan tid att det blev inte mycket tid över till de andra butikerna. Det blev en sväng på Nordstrom Racks också. Sen in på Whole Foods och köpte färdigmat med oss hem. Jag plockade sallad, Melvin plockade kycklingvingar och klyftpotatis och Jörgen tog en jättegod tomatsoppa. Sen körde vi hem igen för bilen behövdes hemma. 
Medan Jörgen och barnen tog sig ett dopp på 10:e gick jag en egen runda på stan. När jag kom hem serverades det middag. Efter middagen åkte jag och Pia till Target och fyndade en del. Vi kom hem 23.30! 
I förrmiddags fick vi tillgång till bilen igen och valde att åka till ett outlet ställe i Aurora. Jättefint place och där gjorde vi nog resans bästa fynd. Barnen skötte sig exemplariskt fast de hade rätt så tråkigt, i synnerhet Ludde då. Han fick handlat lite kul grejer på Disneystore, både åt sig själv och några vänner.
Vi körde hem och i vanlig ordning var det hysteriska köer på motorvägen, väl hemma hade Pia lagat en fantastisk middag åt oss; stek med ugnsrostade potatisklyftor och två såser, bea & whiskey..mmm..smaskens. 
Imorgon blir det barnens dag på nåt sätt...❤️

Taket här där vi bor. Over and Out.

Inga kommentarer: