tisdag, augusti 09, 2005

Mmmm


Sitter och njuter av en stor fet caffelatte med vanilj. Smakar precis som om jag köpt den på Espresso House. Har köpt bönorna och smaksättningen där så det är kanske inte så konstigt. Ungen sover, maken är på kurs med hunden och jag gör ingenting just nu. Men det har varit full fart hela dagen i vanlig ordning.
Det verkar som om vi får leta efter hus en annan dag. Min man har nyligen bytt jobb och fick då tre månaders provanställning. Eller rättare sagt 3+3 , men vi trodde inte att de skulle lägga på de sista månaderna för de har verkat supernöjda med honom. Nu fick han höra att de gjort likadant med alla, 3+3 alltså. Att ta ett stort lån utan fast anställning är inte så smart så vi får väl hejda oss tills vidare. Om vi nu inte har turen att de gör annorlunda med honom. Det visar sig om ett par dagar.
Vi har fått lite trubbel med vårt musiknedladdningsprogram(?). Det andra började fungera lite kasst så vi gjorde oss av med det och maken försökte leta upp ett nytt bra, förr var det alltid jag som skötte sådant, men han gjorde i alla fall ett försök. Vad vi än tar hem så stoppar Norton det och det känns inte helt okej att stänga av Norton när man laddar hem musik. Om det finns någon som har ett bra förslag på en lösning tages det tacksamt emot. Nu kör vi tydligen med LimeWire..
Åh, kaffet är redan slut, och det var en dubbel..

1 kommentar:

MelvinsMamma sa...

LimeWire rules! Har fixat brandväggen själv. Duktig flicka.