fredag, november 18, 2005

Fredag!!


Igår när jag var ute på den dagliga och stärkande promenaden så såg jag en biltransport med tre splitter nya Hummrar på. Han körde ner mot Höllviken..var annars..?

Tänkte att jag skulle behöva en sådan till Melvin och Tim. Gärna en röd en...(julklappstips?)

Annars har mäklaren varit här idag och tagit foton till annonsen. Den ligger inne på hemnet och i tidningen på onsdag. Det var inte bara till att plåta utan vi möblerade om och plockade undan jättemycket. Melvin var snäll och sa inget.Sen åkte vi in till stan och beställde glasögon till mig. På köpet fick man en mobiltelefon men jag behöver ingen så jag vet inte vad jag skall göra med den. Blocket kanske?! Inte heller personalen i affären visste varför det hängde en man på en annan man i deras TV reklam...

Imorgon skall vi åka till Vellingeblomman och köpa årets tomte, jag samlar på Gnomes, små vettar kan man väl säga och köper en varje år då det börjar närma sig jul. I år skall jag köpa en som har med barn att göra. Det året jag träffade min man köpte jag en snickargnome. De är så söta...På söndag skall vi ner till Farfar på landet och fira Fars Dag.

Idag börjar Riket, det skall vi se, vi följer inte något annat på fredagar. Sen är det väl bingen som gäller. Är så jäkla trött.

Inga kommentarer: