onsdag, december 14, 2005

Barnkalas!

Melvin var på sitt första riktiga barnkalas igår. Lille Julian blir ett idag och blev firad igår. Det var jättetrevligt och jag fick träffa massor av nya mammor och Melle fick lite nya kompisar. Han var jättesnäll, vi var där mellan tjugo i två och kvart över fyra. Mot slutet började han bli jättetrött och somnade naturligtvis i bilen. Det bästa var att vi fick mat där så jag slapp laga när vi kom hem. Istället tog jag tillfället i akt att åka ut i stan en sväng och köpa ännu en julklapp medans pappisen fixade Melvin här hemma. Kändes lyxigt att åka i väg en veckodag en stund. Nu har jag nog bara en julklapp kvar att handla sen skall de packas in. Får handla lite fint julklappspapper och glögg, sen är det bara till att sätta igång. Skulle vilja packa in dem extra fint men jag är ju inte så bra på sådant...får kolla om det finns tips på nätet. Vet Ni?
Tim har blivit så intresserad av Melvin. Bra tycker jag, jag tyckte han var för ointresserad innan. Melvin älskar ju sin hund!
Nu skall jag surfa lite höganästallrikar, jag är så sugen på att skaffa ett gäng. Våra som vi har idag är fula och löjligt små och följde med vid ett diskmaskinsköp! Det dumma är att vi har blåa kaffemuggar och blått i våra vinglas. Jag skulle vilja ha bruna (om det finns) mattallrikar och kanske vita asietter. Det känns som om det inte matchar varandra alls! Turkost är ju snyggt till brunt, men känns som en modefluga. Ja om någon kan lösa detta världsproblem så kan ni väl lägga en kommentar.

4 kommentarer:

Mimmi sa...

Hej,hej!

Dom bruna är jättefina och ja dom har vita asietter.

Kram Mimmi

MelvinsMamma sa...

Vita vet jag att de har, det var de bruna jag var lite frågandes om!? men då vet jag...vill ha, vill ha!!!

Moster sa...

Kom o tänka på att det snart är jul...längtar efter lille jul afton...en jul med min lille Melvin...Eftersom Pappa redan varit på julbord och mamma inte ammar längre så borde väl pappa kunna sitta hemma en kväll så att moster kan hälla lite spetsad glögg i sin trogna familjemamma till syster...Va säger du pappa? Får mamma komma vinglandes hem söndag morgon efter en runda på Etage?Skämt o sido...det lär nog aldrig hända men men en riktig julmiddag i typ rådhuskällaren vore väl inte fel?Eftersom både jag och min kära syster ÄLSKAR bla surkål...örk...vi tar filéfrossan istället va?Puss familjen!

MelvinsMamma sa...

Det står så mycket. Ska vi och käka middag snart? Jag tackar ja! Puss, saknar dig..