onsdag, augusti 16, 2006

Rymlingarna!

Dagen började ju inte så jäkla bra idag. Melvin vaknade vid 4 nämligen. När han legat och åmat sig till halvsex tog jag upp honom och gav honm lite gröt som jag tänkte att han kunde sova på innan det blev dags för dagmamman. Inte. Bara gröt, inte sova. Jag, trött som ett as tänkte att jag får sova när Melvin åker till dagmamman och maken besiktigar bilen. Men jag var inte så trött efter promenaden med hundarna (max är här igen, med råge). Till sist somnade jag i soffan till TV4:s nyhetsmorgon. Fem minuter senare kommer maken hem, glad i hågen och säger att han kommit in direkt på besiktningen. Va fan, de är ju alltid sena ju..! Ingen sömn. Sätter mig och skriver i några CV och skickar en ansökan till ett jobb som jag hittat. Ringer min syster som en paus i allt för att kolla hur långt hon hunnit mot Stockholm. Hon undrar hur Max har det. Bara bra, de leker i trädgården säger jag. Eller vänta.. var fan är de!? Jag får ringa upp om en stund. Båda hundarna är borta!! Tim går aldrig någonstans! Idag hade de stuckit iväg efter brevbäraren som nån jäkla Kalle Anka film! En dam hade hittat dem och stängt in dem i hundrastplatsen. Smart tänkt. Maken cyklade iväg och letade efter dem när vi gått en stund i vårt eget kvarter. Tillbaka kom han med två vovvar som skämdes och kröp fram till mig. Jag behövde inte skälla på dem. They knew..
Körde iväg till Petra och tog en fika. Vi körde till Vellingeblomman och fyndade lite. Bl a hittade vi zinkamplar för 4 kronor styck! Lite sländor och fjärilar att dekorera krukor och rabatter med för halva priset. Lanternor att sticka ner i marken och sätta värmeljus i, hur fina som helst. 30 pix för ett tvåpack.
Jag körde och hanlade ingredienser till en chili con carne. Skitgott. Max fick ett getingstick på nosen. Tim fick en pinne på tvären i munnen. Tim svalde en geting. Jag gick på promenad med hundarna. Hundarna var världskändisar: Åh, är det inte rymlingarna, var det flera som frågade. Men de är så söta ändå. Nu ska jag kalla in dem.

2 kommentarer:

eva sa...

Mia, det är ett rent nöje att läsa din blogg varje dag! Idag tar jag mig en extra funderare på att skaffa hund! :o) kram eva

MelvinsMamma sa...

Tjena snäckan! Kul att du gillar den. det är inte alltid man hinner uppdatera den bara.
Vi ses ikväll!