torsdag, september 11, 2008

redan torsdag!?

Jag tror jag nämnt det innan men finns det någon mer tillfredsställande känsla än nyputsade fönster!? Det känns fast det är mörkt ute. Det gnistrar riktigt om dem! Dop i helgen så jag tog en runda med fönsterrakan själv. Unnar mig ju fönsterputsare i vanliga fall.
I morgon är mina man ledig för att hjälpa mig med städning här hemma. Vi ska försöka få undan allt rätt så snabbt så vi kan hålla fredag sedan. Men det blir ju en del. Jag ska handla också tänkte jag. Tänkte baka eget bröd på lördagen men jag tror fan inte jag hinner, men det hade nog blivit vansinigt gott! ska lägga ihop tårta och fixa maten med allt vad det innebär. Fixa mig själv och dt är ju inte det enklaste.....Jaja, vi får se hur allt blir. Jag som egentligen gillar allt i sin enkelhet blir som ett perfektionistmonster när det handlar om gäster! typiskt mig.
Melvin och jag har haft en lugn dag idag och det känns ju skönt eftersom han testar hela tiden nu. det är bråk flera gånger dagligen vilket är äckligt påfrestande. Vi var på lekan och hade det jätteroligt och njöt av en underbar höstdag. Solen tittade fram och vi var tvungna att ta av oss våra munkjackor. Jag tänkte plocka lite höstlöv men det är ju inte höst i naturen. Allt är grönt fortfarande. Nu ska jag kolla vilka foton vi ska behålla av dagens session...

Inga kommentarer: