fredag, november 21, 2008

Lilleman..eller storkillen nu ju!

Han kom hem strax efter 11 igår, i bilen på vägen dit hade han nynnat på bäbä vita lamm. De hade fått salva som man ska droppa ner i ögat på honom. Hur fan det nu ska gå till. Vi har försökt muta med allt. Till sist blev det våld. Tyvärr. Men ens barn kan ju inte säga att han inte vill ta sin medicin, vi ger ju inte den till honom för att han skall fara illa. Så var det med sken.
Nu är han ute i trädgården med sin pappa, de vinterstädar lite och skall hugga spinkeved åt oss. så vi får det mysigt här. Själv är jag lite bättre än i går när jag vara hundra på att en halsfluss var på gång. Skönt om det inte är det. Min bror som fyller i morgon får vara utan oss på kalaset vilket är synd. Jag hade sett fram emot lite middag och gotter samt gott sällskap.
Nu snöar det lite. "Blir det jul nu mamma!!!" Det hade varit lite mysigt att sätta fram stakar och lite annat pynt. Men jag väntar nog så jag inte skämmer ut oss på gatan. Vanligtvis brukar jag vara sen med sådant. Måste göra i ordning en adventsljusstake. Kanske en med blockljus på fat i år?? Det går väl?

Inga kommentarer: