tisdag, december 02, 2008

Klart som fan att det regnar.

Klart att det pisseregnar idag, fönsterputsaren var ju här igår! Vår julstjärna som vi köpte på Vellingeblomman för ett tag sedan fick vi ju naturligtvis inte upp. den var vit och enorm till vårt enorma fönster i vardagsrummet. Så enorma att vi kunde hantera den. till sist gick den itu och åkte i soporna. Nu har vi hängt upp den stjärna som hängt i många år. Mörkröd med massor avv utstansade stjärnor i. det är faktiskt inget fel på den när jag tänker efter.
Jag bokade tågbiljetter igår. Hoppas att det inte tänker snöa, då åker jag nog inte. Jag har ju jobbat ett par snöiga turer på tågen. Tågen tål inte snö..... Det blir någon konstig allergisk reaktion och tågen vägrar röra sig ur fläcken. Fast jag ska säga att för det mesta går det alldeles utmärkt att åka tåg när det snöar, det är stormarna man ska akta sig för.
Ludvig ligger och sover, det brukar inte vara så länge om han inte får ligga utomhus i sin älskade vaagn men här regnar det på ganska friskt så det kändes bäst att han honom inomhus.
Gjorde en sökning på eniro om det finns någon i närheten som kan lägga upp ett par jeans men nehej deet finns det inte.. Man kanske skulle kunna lära sig sy. Nu får jag köra in till malmö istället..trist. Jag skulle väl eventuellt kunna göra det själv om jag fick låna en maskin men vi behöver ju jeanstråd också.
I söndags var jag och Ludde på IKEA själva. Det var inte alls så roligt som jag hade tänkt mig. Det blev bara handlat en massa ljus och en ny stor kastrull.
Idag ska lillebror vägas!

Inga kommentarer: