onsdag, oktober 27, 2010

Knäck

Jag skulle varit ledig må-ti men jag fick för mig att jag skulle tjäna lite extra pengar till vårt hushåll. Så jag nappade på ett sms som kom ut på söndagskvällen och har nu jobbat extra i nästan 17 timmar. Som toppen på hela den här dunderturen så blev vi ju naturligtvis sena också. Sen var där en dam i min ena vag som blev bestulen på sin resväska och ville ha det till att det var mitt fel bara för jag flyttat den från ett mycket olämpligt ställe till en bagagehylla..fast där gav hon sig rätt så snabbt. I stället tyckte hon att jag skulle lämna ut listan till henne på alla som gått av i Linköping....eh..jag bara se henne sitta och ringa runt till alla dem och fråga om de råkat stjäla hennes väska. Hon lugnade ner sig så småningom men valde att kliva av och åka tillbaka till Stockholm. Vi fortsatte vår sega resa söderut.
Vi har haft en lugn helg, Melvin sov hos sin kompis Julian och när vi sedan hämtade honom på söndagen åkte vi inom IKEA för att handla till ovanvåningen. Melle verkade helt bakis och låg och sov i en kundvagn hela tiden, tydligen hade de legat och fnittrat till sena kvällen..Vi fick i alla fall handlat väldigt mycket och nu är det inte mycket kvar att fixa innan han kan flytta upp.
Min största energikälla och bästa walkingpartner har lämnat mig för Thailand. Lynn och hennes familj har flyttat tillfälligt och kommer tillbaka när det blir lite varmare här hemma igen. Det känns tråkigt kan jag säga, det är inte kul att gå på långrundor själv och jag är inte ens säker på att är den som kommer att göra det heller. Fast både jag och hunden behöver det är bara att bestämma sig...Nu snor Sune Luddes frukostflingor....

2 kommentarer:

Fru Von Tripp sa...

Aaaajaamen du måste ju hålla formen medan jag e borta!
Tänk som jag kommer rasta dig annars när jag kommer hem igen;)

Saknar dig redan min lilla hormonhäxa, puss!

VellingeMamma sa...

Saknar Dig med. Hela vintern ska man gå här helt själv.....Snyft!!