torsdag, september 08, 2011

Göteborg i kväll.

I dag är det dags att jobba igen efter att ha varit ledig en dag. Eller lite mer blir det. Jag slutade jobba tisdag 6,30 och börjar i dag 16,30. Det blir en ganska lång ledighet med andra ord. Idag funderar jag på att försöka fylla trädgårdstunnan med lite avfall innan tömningen i morgon, jag började lite i går kväll, denna sommaren har vi inte alls tagit hand om vår trädgård. Jag har aldrig sett så mycket ogräs! Nästa sommar blir det bättre, jag lovar.
I går åkte jag och Ludde till Ica i Höllviken efter det att jag sett att de är återförsäljare till Moster Hulda. Och det var de. Vi köpte en vit och det ångrar jag inte. Så fort jag lärt mig hur hon fungerade gick äppelskalningen som en dans. Möjligen fick jag ställa in henne att skala av lite mer skal än vad jag gjort för hand för att få bort allt från äpplet början till slutet men jag hade så mycket så det spelade ingen som helst roll. Jag har forfarande kvar!
Nu blir det frukost som skall intagas tillsammans med Sydsvenskan som jag just hittade i vår brevlåda. Tack tidningsbärarna! ♥

1 kommentar:

Skanegrabben i Malmö sa...

Hejsan

En sådan där Moster Hulda ser ju ju mer ut som ett medeltida tortyr redskap än en äppelskalare...haha