tisdag, mars 27, 2012

HighCarbWeekend.. :(

I dag är jag ledig med båda pojkarna. Vi har bestämt att det ska bli shopping! Melvin behöver nya gympisar (hans fossingar växer som ogräs) och Ludde behöver ny vårjacka. Vi kan säker hitta lite till som de blir fina i. Jag vet inte var vi ska åka och handla men det lutar väl år Mobilia eftersom de har alla affärer där som jag tänkt handla i. Tänk när de byggt nya shoppingcentret vid arenan…vi kommer att ha nära dit..
I går när jag kom hem från jobbet gick jag en snabbis med Tim och sen hoppade jag i mina träningskläder och stack till gymmet; det blev träning med mina maskiner men jag hoppade över ett par stycken för att kunna springa en femma. Jag fick tipset av en tjej på jobb. Förbränningen är på topp efter ett gympass så då är det bra att boosta den med en powerwalk med hunden eller lite löpning..Då behöver inte gympasset bli så långt heller. En halvtimme med maskinerna räcker, det blev lite mer för min del men jag tyckte att det var mysigt att vara där i går. Hennes boyfriend är en välanlitad PT så jag lyssnar gärna på hennes tips. Jag ser också att hon blivit snygg i sina egna former så bevis finns ju….
På kvällen var det fotbollsträning som vanligt för Melles del. Jag stannade hemma och fixade lite och kom på den konstiga idén att vi skulle åka till Höllviken för att äta lite mat. Jag hade inte lagat åt dem för vi brukar ha något lättare på måndagar men denna dagen var jag vrålhungrig. Jag fick i alla fall ångra mitt beslut för vi fick varsin kebabtallrik som inte alls höll måttet. För kryddat kött och varför gör man det? Jo, man vill dölja att det börjar gå ut i datum…Och både jag och Jörgen blev bubbliga i magen på kvällen…Fast för min del gjorde nog magen uppror efter alla kolhydrater den fått både då och under helgen. I dag är det slut med det! Nu; en kopp kaffe till...

Inga kommentarer: