söndag, juli 29, 2012

Hemkomna.

Så var vi hemma i Vellinge igen. När vi väl börjat packa där borta i Björkäng så blev det att vi packade klart och åkte hem. En dag för tidigt. Vilket nu känns knäppt för vi hade betalat rätt sura pengar för att få vara där. Nästa gång ska vi tagga ner och packa på en dag och köra hem dagen efter. Nu tog vi en hel dag till allt. Fast nu i efterhand känns det jäkligt ok att ha legat på en flytgrej i poolen hela fredagen..
I går åkte jag till Mobilia i samband med att de öppnade, jag behövde en ny liten klänning till ett bröllop vi ska gå på nästa helg. Vilket jag hittade. På rea! Riktig rea! Jag är nöjd.
Min syrra kom hit och fikade och badade med oss ett par timmar. Precis när det började storma skulle vi tända grillen, vilket vi gjorde ändå. Det gick bra men fan vilket kasst grillkött vi köpt. Färdigmarinerad (aldrig igen), fläskytterfile (ALDRIG IGEN). Hur fan kan någon rekommendera detta? Undrar vad de hade sprutat i det för att göra det så mört. Melvin kunde definitivt inte äta det för det var för mjukt…..Örk!
Nu är det söndag och vi skulle behöva åka och hämta våra djur i Blentarp men det är jag inte alls sugen på. Jörgen får nog köra själv. Tack farfar för att du sket i att ta med dem till Malmö i fredags när du ändå skulle komma in…!

2 kommentarer:

åsa sa...

Eller hur?! Tänker aldrig köpa fläskytterfilé igen! Missade att det var färdigmarinerat också. Verkligen ingen höjdare!

VellingeMamma sa...

Vad är det för folk som gillar detta??