onsdag, september 26, 2012

Missoni i min garderob..

Jag orkade åka till Lindex och slåss lite. Det blev lite sjukt mitt i allt ett tag. De hade hängt kläderna (jag antar att Ni fattar att det var Missoni) på en vägg med klädställningar framför. Vi var alltså 50 ladys som skulle klydda oss in emellan ställningar som strax välte. I stället för att Lindex kunde hängt dem mitt ute i butiken så vi mer kunde stått på rad för att få tag på våra plagg…Ja, det var smått sjukt men jag fick tag på mer än vad jag ville handla. En tunika som sitter skitbra och som jag kommer att använda mycket. En skön halsduk och till sist klänningen som jag gick dit för. Klänningen fick jag visa för en expedit eftersom mitt smakprov satt ute och softade i en soffa (han hade nog inte kunnat säga något ändå). Jag tyckte den kändes en aning stor men hon menade på att den skulle sitta lite bylsigt och absolut inte för tight. I vilka fall som helst så var där inga fler vid tillfället så jag tog hem den och var nöjd med mitt köp. Hängde tillbaka ett par byxor (skulle jag kanske inte gjort, de var snygga) och en grovt stickad oversized pullover.
Nu har jag testad klänningen igen och känner mig tveksam. Konstig längd (under knäet!!) och aningen stor precis under armhålan…..vad ska man göra? Annars är den superfin. Melvin var med mig för han är ganska förkyld och hemma från skolan ett par dagar. Ingen feber så därför tog jag med honom.
Nu har jag beslutat vad det blir för mat på min födelsedag i helgen. Vi ska ju helsteka kalkon tänkte jag. Jag har velat göra det länge men det har aldrig blivit av. Äppelkaka har vi alltid eftersom det är min favvoefterrätt. Jag tänkte inte ha nån fyllning med brödsmulor utan mer äpplen och citrus måste ge god smak.
I dag går vi till bibblan för att låna lite böcker till Melvin.

2 kommentarer:

åsa sa...

När du gör kalkonen, gör som Nigella så blir den riktigt saftig och fin! Bästa receptet vi har testat!

VellingeMamma sa...

Ok, googlar genast på den snyggingen! Tack!