fredag, september 14, 2012

Stövlar inköpta-inte till mig utan till uniformen...

I onsdag hade jag riktigt god tid på mig innan min tur började så jag tog tag i Luddes rum och tömde completely. Leksaker fick åka ner i källaren, sängen upp till Melvin för de vill bo tillsammans under renoveringen. Hans expedit  fick flytta in till oss. Fasiken vad användbar den hyllan är! När jag sen ringde Jörgen för att säga godnatt från Stockholm så hade han tagit vid där jag slutat och fått ut garderob och golv. Så nu får Freddy  komma precis när han vill! Fast han har ett par tre projekt på g hemma hos oss så jag måste välja ut en tapet till lilla toan och lite kulörer innan han kommer. Jag vet inte alls hur jag vill att lilla toan ska se ut men gärna lite fräck och oväntat för det är en tråkig jäkla toa utan fönster. Blir det för tråkigt med svart och vitt tema?? Toan där nere blir nog rätt så neutral för där skall vi ha en kakelpelare i fint kakel som får liva upp det stället….
Jaja, jag hade rätt så lång dag i Stockholm i går så jag passade på att äta lång (2 timmar) frukost med mina olika kolleger. Jag hade inte kunnat ta sovmorgon (är ju så dålig på det) så man fick träffa lite olika folk som skulle ha hand om de olika avgångarna från tidigt på morgonen. Efter nio kände jag mig klar och färdigskrattad ( SJ folk är generellt mycket roliga) och gick upp på rummet för att ta på mig jacka och pysa iväg. Jag fick handlat nästan allt på min lista, framför allt ett par nya stövlar som jag behöver snart. Jobbstövlar. Hoppas de blir godkända för de är mycket fina och sitter jättebra. Inte helt lätt att hitta stövlar till mina sugrörsvader….
Idag skall Ludde på sin första Lek och Plask lektion. Gissa om han sett fram emot det länge…!?

1 kommentar:

MiaHbg sa...

Halloj,
tack för titten på din blogg. Jag hittade hit eftersom jag "prenumererar" på alla skoord, tack vare jobbet.
Jag har också jobbat på SJ! Bx/gx Ängelholm, men det var eeeeeeeeeeevigheter sedan.
Kul att du hittat stövlar, hoppas de funkar. Viktigt i ditt jobb att de är både snygga och sköna, ju.
Försynt hälsar jag dig välkommen in på www.jobi.se, där det finns stövlar för alla vader och massor av andra sköna fritids- och arbetsskor.
Ha en underbar höst - idag skiner solen i Skåneland!
Hälsningar
Mia