fredag, augusti 22, 2014

Skolstart för båda killarna i år!

Nä, känslan över Luddes övergång till Varggrottan från dagis är lite tråkig. Jag minns när Melvin började på Älskade Äpppelblomman! Fröknarna där inne kändes så familjära från dag 1. Huvudsaken är ju förstås att Ludde trivs och mår bra och får vara med sina kompisar. Och så verkar det vara. Men imorse hade jag lite klump i magen när jag lämnade honom, lite som välkommen att lämna ditt barn på den här instansen istället för välkommen till vår lilla familj...Saken blir ju inte bättre av att jag varje morgon måste träffa danskgrannen som skickade polisen till oss i sommras...
I kväll får jag träffa Nya Petra igen, det är ända sedan campingsemestern vi sågs, det ska bli så roligt att äntligen få ses igen! Hon fyller 40 och detta ska firas i ett partytält ikväll, jag tänker att jag kanske måste dra fram överdragsbyxor åt mig för det är min själ å da ingen värme i luften..
Förra helgen gjorde vi slag i saken och bokade en resa till Chicago. Våra vänner Mollins har ju tillfälligt flyttat dit och vi saknar dem väldans..Så i oktober åker vi dit allihop, och stannar i två veckor. Det ska bli kul att se dem igen, allihop...för igår kväll kom pappan hit ett par minuter, han var i sverige en stund och nästa vecka kommer mamma Pia hit och skall bland annat hämta familjens hund Molly som blev kvar i första vändan. Inte hos oss dock. Då ska vi passa på att ses lite..
Melvin har börjat i en tillfällig skola i Höllviken, de bussas dit varje morgon och eftermiddag, dettaför att de renoverar Södervång en hel del. Igår kom han inte hem. Jag satt här och tittade och tittade på klockan men blev lite osäker på när de slutade..på schemat stod det halv tre men på ett infopapper stod det 13.15 hela första veckan, fast fröken hade också skrivit att ordinarie tider börja gälla från 20/8.. Jag fattade noll..Till sist ringer jag honom och han svarar direkt med ja, mamma bussen var lite sen, jag kommer snart..Direkt efter ringer Fröken Frida på min mobil. Skolbussen hade varit en timme sen av någon anledning som ingen visste. Som tur är har de en vuxen med sig så det är inget barn som försvinner någonstans. Allt som allt så blev Melle en och en halv timme sen hem, gissa om jag var orolig eller....

1 kommentar:

Pia Mollin sa...

Gissa om vi är glada att ni vill komma till oss. Vi ska göra vårt bästa för att ni ska känna att det var värt alla pengar som det kostar att åka hit. Längtar tills vi ses nästa vecka.