fredag, juli 29, 2005

Vad varmt det blev..


Jag som tyckt att vädret har varit så lagom ett par dagar nu, Tim med. Vi tvättar och städar och nattar Melvin just nu. Jag var bara tvungen att ta en liten paus med en kopp Milea (i love u). Annars är allt som vanligt, Melvin piper om dagarna, Tim ber om uppmärksamhet och jag går på något konstigt övervarv. Känner mig skum emellanåt. Trött, men jag kan inte sova. Och om jag försöker så vaknar naturligtvis bebisen. Men det är väl så det skall vara med barn antar jag. Pratade med moster idag, hon är så jäkla trött på sitt jobb. Det är synd om henne just nu. Hon har en knäpp chef som utnyttjar henne alldeles för mycket. Fast hon kunde gott säga ifrån lite tycker jag. Hon har ju inget att förlora direkt....
Och de här förbenade MÅLEN då. Vi har en fotbollsplan här nere med två mål i stål eller nåt...ungarna skall tvunget asa runt med dem hela dagarna. Jag är snart beredd att gå ner och stoppa ner dem i halsen på dom. jaja, får väl skura vidare då. hejdå för fan.

1 kommentar:

Pappa sa...

Jaha nu har vi städat och tvättat.
Ännu en dag till ända efter en svettig dag på jobbet. Melvin var lite svårsomnad idag typ 45 min innan han somnade. Sitter och surfar lite och dricker en kopp kaffe, och ungarna på gården har börjat dra sig hemåt efter ett jävla släpande på fotbollsmålen.
Det väsnas som fan. Nu kom Tim och visade sina nyborstade tänder, skönt nu luktar han lite bättre i munnen. Nä nu ska jag surfa vidare ha d gött.