onsdag, augusti 31, 2005

Höst & Sommar på samma gång.


Det här vädret är mysigt. Fortfarande så varmt att man kan gå tunt klädd i kjol och T-Shirt men man vet att hösten är på gång. Man kan känna det på doften, det luktar kallt.
Idag har det inte hänt någonting tror jag. Tim är dålig i sin lilla mage igen. Undrar vad det är som han inte tål?? Han lämnade en överraskning till mig på balkongen. Jippi.
Melvin har nog haft sin livs värsta natt. Han är ledsen och tröstlös. Försöker få honom att sova med oss men det funkar inte alls. Jag känner att jag blir lite arg på honom när jag ammat honom, bytt blöja, gett honom nappen tjugo gånger, gått omkring med honom i lägenheten, stannat hos honom tills han somnat, fem minuter senare vaknar han och skriker igen. Helst av allt så tänker jag att nu har jag gjort allt; ungen får ligga där och skrika. Men det varar två minuter sen börjar jag om igen. Det kan ju faktiskt vara så att det verkligen är något som är fel. Men eftersom det är en bebis så går ju inte det att ta reda på....Så jag får väl fortsätta att göra mina tafatta försök att trösta honom.
I dag är det O.C! Jag tänkte baka en äppelpaj som vi skulle ha till, men jag hann aldrig. Får väl bli lite glass istället.
Min gubbe fick erbjudande om att jobba fyra dagar nästa vecka, med övernattning och sedan få fredagen helt ledig. Han frågade mig vad jag tyckte. ?? Pengar är ju alltid kul men det innebär att jag inte får någon avlastning alls med vår son...Det känns tungt att bara tänka tanken.. Hunden tar han med sig så honom slipper jag tänka på. Jag kan ju omöjligt ta kvällsrundan med honom ej heller morgonrundan. Jag antar att det får gå..

2 kommentarer:

Moster sa...

Glöm inte att säga till FARFAR att han inte ska mata Tim med allt han själv äter....Jag ser det framför mig...när han o "Farmor" sitter o käkar att lite godsaker "råkar" ramla ner på golvet.....Jag ville passa Tim juuuu.....suck...

MelvinsMamma sa...

Det är skillnad på att passa Tim och gå ut med Tim. Jag tycker att det skall bli skönt att slippa tänka på om han är kissig eller inte Speciellt nu när han är dålig i magen.