måndag, augusti 22, 2005

Simma lugnt.


Idag var vi på babysim för andra gången, gick inte alls bra. Jag gick upp efter en kvart för Melvin var så jäkla gnällig. Jag skämdes nästan lite. När instruktören sa att idag ska vi dyka med våra barn tänkte jag för mig själv att det skall vi nog inte alls. Så rätt jag hade. Han började med en gång när vi kom ner i vattnet och slutade inte förrän han fått alla kläder på sig. När vi var nere i bassängen höll jag modet uppe så länge jag kunde men efter ett tag så kände jag hur det började bränna bakom ögonlocken. Hopplöst. Jag gick upp och satte mig lite vid sidan om för att senare gå ner i vattnet igen. Men när jag satt där så kände jag så deppig så jag gick in i duschen och bölade istället. Jag tror att mamman i duschbåset bredvid mig såg att det inte var klor i ögonen jag hade... Fröken Karlson ringde idag. Jag skämdes när hon sa att man inte får säga att man har en otacksam bebis. Vad jag menar är att det spelar fanimej ingen roll vad jag gör så piper han. Senare idag blev han faktiskt lite snällare. Vi lekte på filten och han tyckte faktiskt att et var kul idag. Sen var vi ute och gick en sväng (igen) och fast han var nyvaken så tyckte han att det var OK att ligga vaken och titta på mig, annars anser han att vagnen skall man sova i.
Vad som är jättekul är att vi är bjudna på kalas! På landet! Det var längesedan jag var där. Jag äälskar landet (Karlson´s land alltså). Den 3:e september. Då önskar jag oss fint väder. Undrar om man kan ta med vovven? Annars kan nog Moster ta honom..
Idag kom min man hem lite senare än vanligt, han hade varit och hämtat ett par Timberlandkängor som vi la undan igår. Och vet Ni vad? Med sig hem till sin deppiga fru hade han att par splitter nya världssnygga Adidas Goodyear. Han hade sett hur jag trånade efter dem igår och kunde inte låta bli att köpa dem till mig. Jag saknar ord..Han är väl härlig. Jag grät som ett barn när jag såg dem. Puss baby!
Nu är det ju CSI...och glass

5 kommentarer:

Moster sa...

Du har det för bra!!!man kan inte få tre par skor inom loppet av tre dagar!!!visst känns det bra!shoppa vidare det mår du bättre av....terapi!Melvin är som han är,förstår att det är jobbigt...man får gråta..jag brukar gråta när jag städar för att jag är så arg att jag måste göra det själv! puss

Moster sa...

Här sitter jag fortfarande...fint väder idag igen...suck...stod nån minut på balkongen och blev bländad av solen...du har inte skrivit till mig idag...suck, hoppas ni har det bra idag! Puss på er!!!!

MelvinsMamma sa...

Tim är konstig. han har nog ätit en geting. hans ansikte är jättestort. har ringt fabbo doktorn, vi skall vänta lite till. Ja, gissa om jag mådde mycket bättre efter min present. Du har rätt, det är bra terapi. melvin har banan på hela tröjan, men vad gör det; han är ju glad och ääälskar banan(mosar till honom) Love you! Puss från oss tre

KarlsonKarlsson sa...

Jaså, det var din fot på bilden!! jag trodde det var Melles... Du har ju små fötter du!

MelvinsMamma sa...

38 nu, 37 innan Melle...