söndag, september 11, 2005

Ännu en söndag..


..håller på att nå sitt slut. Känns lite ruggigt i luften. Var på stan innan idag. Jag frös faktiskt lite, men så hade jag inte mer än kjol och kortärmad tröja på mig heller. Vi förstorade lite bröllopsfoton som vi har tänkt oss att sätta upp. Blir nog bra det. Åh, vi har ju tre månaders bröllopsdag imorgon kom jag på! Och lille Melvin fyller ett halvt år. Ett halvt år!! Tiden går så jäkla snabbt. Jag minns det som igår när de sprättade upp mig och plockade ut honom. Fast så kommer jag nog alltid att tänka. Han är så härlig, idag när jag badade med honom så skvätte han vatten på sig själv och blev helt paff när han blev blöt i ansiktet. Han var riktigt livlig och klättrade omkring på Mount Everest (mig).
Igår var moster här med Nike. Han och Tim lekte massvis. Nike har inte så mycket kompisar så det är väl tur att han får träffa Tim ibland. Julian och hans mamma & pappa var också här. Det kom att bli en riktigt nice lördagkväll. Alltid när vi träffat några av våra vänner tänker jag i efterhand på att sådant måste vi göra oftare, det är så trevligt ju. Och det behöver inte bli så avancerat. Vi har lite svårt att bjuda på middag här i och med att vi inte bor så stort. Men kaffe kan man alltid få. Jag tror att jag själv får ta på mig ansvaret för att vi inte är jättesociala. När folk ringer hit och frågar om vi skall göra ditten eller datten så brukar det bli att vi gör det. Men jag är så jäkla dålig på att ringa tillbaka. Jag känner två mammalediga som jag nästan aldrig träffar, ändå är det bra tjejer som jag går jättebra ihop med. Jag tänker något i stil med; Hmm om jag skulle ta och ringa M eller A..nä, de är säkert med sina andra kompisar. (jag vet jag är löjlig). Istället för att kolla vad fan de gör så sitter jag här och tycker synd om mig själv. Sen har vi svägerskan, hon ringer och bokar in mig och Melvin varje vecka och det är väl tur det annars hade vi väl träffat kusinerna till jul eller något. Nä, skärpning nu. Jag är ju egentligen väldigt social..
Jag kan också meddela att Tim bajat fast ikväll. Tjohoo!! Hoppas att mår bättre i sin lilla "magge". Åh, jag kom på att jag måste sticka in på Försäkringskassans hemsida om jag vill ha några kulor den här månaden. Kram på Er.

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Hej Mia!

Bad på Söndag? Det kan ni väl?????
Sedan frukost/lunch hos oss.

Har äntligen lyckats lämna in min första uppgift till skolan. Har dock fått en jäkla massa hjälp! Skitsamma bara M&M får vara på dagis så får deras mamma stå ut med att lära sig data.
Ring Kram

MelvinsMamma sa...

Bra att det löste sig, jag har tänkt på Dig. Dt finns tråkigare saker att plugga.
J jobbar i helgen så det får bli jag & melle eller så får vi ta det helgen därpå..jag ringer dig istället...