lördag, januari 14, 2006

Lödde

Jo, vi kom iväg till Löddeköpinge idag. Vi började med att gå och titta i 3 möbelaffärer. Det var roligt, man skulle kunna lägga ner hur mycket pengar som helst. Sen gick vi och fikade, Melvin fick lunch. Vi handlade kläder till honom. Han fick nya byxor, tre tröjor, strumpor och en ny mössa. Vi konstaterade även att han faktiskt vuxit ur sin fina Bamseoverall, den han har när vi är ute. Men någon ny vill man inte gärna lägga pengar på, det är så lite kvar på vinteroverallsäsongen. Vi har fått låna en superfin och varm åkpåse från Haglöfs från kusinerna som vi använt lite dåligt. Den får komma fram nu. Jacka byxor och raggsockarna som han fick av Tant P sen rakt ner i påsen, det borde väl gå?
Min man köpte sig ett sportigt Peakskärp och jag fick ingenting. Men det gör inget, jag är så nöjd ändå. Sen kom Melles moster på besök, hon lovade att nästa helg ska vi få gå på bio. Han är så avslappnad med henne nu så allt kommer säkert att gå jättebra.
Nu är min man och hämtar mat för jag är inte riktigt på hugget. Man har ju inte vilat middag idag (90 åring?!) och det känns. Åh, just det. Jag kulle gå och kolla efter ett verktygsset till Melvin som jag spanat in innan, det var slut för tillfället men istället köpte jag en spegel som man fäster i nackstödet bak hos Melvin så den som kör har full koll på honom ändå, fast man inte kan ha honom framtill i bilen. Känns tryggt och skönt. Men jag tycker ändå att Renault kan kamma sig för att man inte kan ta bort airbagen fram.
Nu kom maten hem!!

2 kommentarer:

åsa sa...

Det finns alltså 3 möbelaffärer vid Center Syd? För jag förmodar att det var där...?

MelvinsMamma sa...

Ja, Mio (lampan var jättefin, fans i ståmodell också ju)Svenska Hem (helt okej butik) och en annan konstig som inte var så mycket att gå in i...Alla ligger vid Bauhaus.