måndag, maj 29, 2006

Long time no see..

Så var det Mors Dag igår. Direkt när jag slog upp ögonen kom det presenter! Jag fick en liten MP3 spelare som jag önskat mig samt lite väldoftande dusch/bad prylar som trötta mammor kan behöva! På kvällen skulle jag och Lynn ut och spatsera igen. Vi fick korta ner rundan lite för det regnade hela dagen och på vägen finns det ett stycke som lätt blir lerigt då. Dessutom hade vi båda två lite krämpor i benen, men allt gick bra ändå och vi sprang en hel del. Känner att det skulle vara skönt med nya braiga skor.
Hallen går det framåt med men jag inseratt den inte blir klar p långa vägar. Vi river nog upp golvet nu när vi ändå håller på. Det är likabra när vi ändå är på gång med byggdamm och skit.
I fredags var vi hemma hos Petra. Vi gick till Godisfabriken och köpte lite lösgodis. Så färskt och gott det var. Sen gick vi hem och Melvin lekte som om han vore hemma. Jag kunde sitta och bläddra i trädgårdstidningar. Riktigt skönt var det. På lördagen var det grillning hemma hos Dan och Lynn. De hade bjudit lite andra vänner så det blev lite festligt. Och fem klunkar rött vin drack jag!! Tjohoo!! Gott! Vi var på stan och skulle köpa grejer till mig men det blev inget som vanligt. Jag vill inte ha några kläder nu så därför är det inte lätt att handla något. Allt sitter konstigt. En kompis som var med för några veckor sedan skrattade åt mig när jag sa att "den var snygg om man hade strukit den lite" åt allt som skulle vara lite rynkigt. Det är ju mycket sådant nu som ska vara skrynkligt. Jag klarar ju inte det! Ska ge mig iväg imorgon tror jag. Själv. Burlöv Center är rätt så tjusigt nu så jag åker nog dit i stället för Mobilia som jag tänkt.
Tänk att vi åker på semester nästa vecka! Hoppas Melvin inte gnäller to much under allt resande. Bara bussen från flyget till hotellet tar närmre tre timmar!! Örk. Det orkar knappt jag själv. Hoppas allt blir bra. Jag kan inte hjälpa det riktigt men hela allt detta känns inte alls positivt. Jag har så mycket negativa tankar kring denna resan och har den sista tiden inte alls sett fram emot det. Känner att det hade varit skönt att vara hemma. Det är väl allt bök runt omkring som gör det tråkigt. Och konstiga restider. Men allt kan ju inte vara bra. Resan är gratis i alla fall. Melvin är uttråkad och trycker på alla knappar och plockar isär skrivaren. Bäst jag kollar honom. Någon som vet några bra snabba workout låtar som man kan ladda hem till sin nya spelare??

4 kommentarer:

Jane Fonda sa...

Tänk inte negativt,vad är knappt 3 timmar på en buss när ni ska bo bra och äta gott i en hel vecka!!Det var inte meniningen att skrämma upp dig med Makriagalos, ville bara förbereda dig på att bussturen är dryg, i övrigt hade jag det jätteskönt där!!

Your personal trainer...

MelvinsMamma sa...

Du har rätt, jag borde se detta mycket ljusare och jag tror nog att när vi väl är där kommer det vara skönt. 25 grader och sol har de idag!

Mimmi sa...

RYCK UPP DIG! Negativato!

Bussturen tar 2 timmar, vi har en direktbuss som inte stannar vid alla hotell. Såklart! Har du glömt vem det är som bokat resan?

Ok, flyget hem är sådär kul men å andra sidan har vi 1 hel vecka på plats, inte 5 dagar.

Kram
Mimmi

MelvinsMamma sa...

Jag vet, jag borde inte var så negativ!! Jag vet inte vad det är med mig!?