tisdag, maj 30, 2006

Shopping till tusen!

Kom hem från en rätt så bra shoppingrunda för ett tag sedan. Fick handlat en hel del nya kläder som kan vara bra att ha. Nu är det bara skor kvar. Som ska passa till allt. Just nu behöver jag nog tre par så ska jag nog kunna ta mig igenom sommaren.
Jag var precis ute och sprang en runda med hunden. Klarade av mer än vad jag trodde. Men jag fick jäkligt ont i knäna och har fortfarande ont...hoppas det är övergående. Duktig flicka!
Annars har Ankie och Julian varit här ett par timmar så pojkarna fick leka med varandra. Melvin tyckte inte det var kul när Julian skulle gå hem men vi går nog dit imorgon så de kan leka vidare. Min chef ringde mitt i allt och frågade hur allt var här hemma. Han sa även att de klarar sig bra utan mig på jobbet så jag var inte välkommen tillbaka den första augusti som vi pratat om för bara ett tag sedan. Jag var inte välkommen tillbaka alls med andra ord. Så det var lite tråkigt ju.
Nu ska jag gå och äta ett äpple sen blir det hopp i säng! Godnatt alla!

3 kommentarer:

morbror a sa...

Tråkigt med jobbet, du som hade fått så bra tider :(

Men, du får snart något nytt :)

anna sa...

Får det verkligen gå till på det viset?? Det måste du kolla upp! Jag blir skitupprörd! det verkar inte okej.
Anna

MelvinsMamma sa...

Jag tror att det är okej att säga upp om anledningen är arbetsbrist under föräldrarledighet...Jag är också upprörd och har kontaktat facket.