fredag, juni 02, 2006

Ajamen IGGE!!

Igår när jag skulle gå hem från en liten promenad med ungarna så ringde min syrra och sa att hon skulle komma på en gång. Hon behövde gå på banken också så jag beslöt mig för att vänta på ett fik som vi kunde fika på efter hennes bankande. Där satt Igge och smuttade på sin kaffe och läste Kvällan. Igge är en god vän till Dan och Lynn och eftersom både jag och han är där hemma så ofta så har han blivit en vän till mig också. Så småningom kom Syrran och jag gick in och beställde två latte och en kanelbulle eftersom hon strejkade. När jag kom ut med min så gick hon in och hämtade en till sig själv. När de var slut så diskuterade vi om det inte var läge för ännu en bulle, hungriga var vi ju och det bästa man kan äta då är ju ett gäng kanelbullar. Medans vi satt och velade försvann Igge. Kanelbullar var det här!! Jättegott och mäktigt. Sen pratade vi om prinsesstårtan vi sett. Igge försvann och kom ut med tårta. Herregud. Jag höll på att kräkas när jag satte i mig det sista. Tur min man åt middag ute med jobbet igår för hemma blev det ingen.
Idag ska jag bjuda Dan och Lynn på deras mat. Jag fick en stor fransyska av Lynn när jag var där igår. Hon hade tagit en annan tur så hon kunde inte laga till maten som det var tänkt. Så jag gör det istället och får en gratis middag.
Fredag idag, med långledigt för mannen. De har något avtal att de har ledigt i samband med röda dagar, jag blir inte riktigt klok på hur det ligger till men det är ju kul att han ska vara hemma. Jag själv tänker hålla mig borta lite om det går. Vill så gärna att hallen ska bli lite mer färdig. Just nu händer det ingenting. Vardagar är svårt eftersom vi måste ta hänsyn till lilleman. Måste ut och kolla på klinker.
F*n mitt liv består nu av att hela tiden säga; "nej och fy och inte där och inte den och gå inte i trapporna, ät inte på toaborsten, kasta inte ner allt från vasken när jag ska tvätta av dig!!" (varje gång) . "Sparka inte på mamma när jag ska byta blöja. Sitt still när jag ska ta på dig" och mycket mycket mer. Inte konstigt att man blir lite halvdeppig och negativ i bland. Nu fick han en trasa som han kan städa toan med! Ska gå och hjälpa honom faktiskt.

Inga kommentarer: