söndag, juli 23, 2006

Folkets FyllePark.

Sitter och bläddrar i HM katalogen. I vanlig ordning är alla så söta i sina "storlek34kläder". Det fanns en hel del som jag kunde tänka mig att beställa. Mest till Melvin. Lite dagiskläder nu till hösten behöver han säkert. Konstatera just att overall har vi. Den måste gå på honom för de är rätt så dyra annars. Ser aningen stor ut men man ska ju ha massor av kläder under också. Tur han har sin kusin att ärva kläder utav! Får kolla om vi fått stövlar av någon också. Tydligen måste man vara ute i så himla god tid när det gäller vinterkläder till barn. Köper man inte nu snart så kan man kamma sig i oktober när man vill ha dem.
Jag hade lite halvkassa bananer hemma idag så jag bakade en banankaka med hackad choklad i. Den blev riktigt god. Kunde stått inne i ugnen ett par minuter till men det gjorde inget att den var lös i mitten. Det skulle den vara men min blev lite för lös. Serverade en klutt glass till. Och kaffe förstås. Jag kommer aldrig att kunna gå ner i vikt så som jag håller på! Man ska inte äta socker och inte heler vitt bröd, vit pasta eller vitt ris om man vill lyckas. Inte heller potatis. Och det är ju inte alls gott nu. Potatis menar jag. Mmmm....nya ljusa söta runda ljumma potatisar.
Här har koltrastarna haft tuppjuck hela dagen. De började inatt. Kvittkvittkvitt, högt och hela tiden. fick gå upp och stänga fönsterna. Hela dagen har de hållt på. Jag skulle gå och säga till den ena killen i syrenbusken och när jag kom dit flög den och en stor ljus rovfågel därifrån! Riktigt stor alltså. Så det är väl den som flyger omkring i området och gör dem upprörda...
Vi var i Folkets park i förmiddags. Kollade lite på kaninerna, jag blev förälskad i en vit och svart..Men det varade inte så länge för jag kom på att man måste städa till dem. Och den fällde skitmycket. Precis som Tim. Melvin fick springa omkring och göra vad han ville. Min syster undrade om tittat på känguruarna (!?). Kängrur? Har jag inte sett. Jo, bakom terrariet! Fast ibland har hon inte riktigt klart för sig. Vi såg får, kan de ha varit dem hon menade tro..?

2 kommentarer:

Moster sa...

Du e knäpp!Jag såg faktiskt kängrur!!!Ska åka dit och fota dom bara för det!!!

MelvinsMamma sa...

Jaja, men glöm inte kameran..