onsdag, september 06, 2006

Dyr uppiffning ute...

Nu är hela familjen sjuka och hemma. Min man kom hem efter lunch idag och hade ont i kroppen. Låter influensalikt tycker jag. Melvin dras fortfarande med din sega förkylning. Fick erbjudande av Lynn att åka med på en utav hennes turer på fredag. Bli avsläppt i Halmstad och leka med syrran ett par timmar sen kommer hon och tåget och hämtar mig ochmelle på vägen hem igen. Jättekul tänkte jag. Melvin hade säkert uppskattat en tågresa. Det visar sig sen att systern ska vara på kundbesök i Trelleborg..trist. Vi får vara hemma. Förmodligen blir vi barnvakter åt Max och Hasse i stället. Det var jag igår. Knappt jobbigt att vara ute och gå med tre stycken med tre helt skilda egenskaper. Den lille hatar sitt koppel och biter på det eller bara sittstrejkar. När han är lös är han duktig och springer tätt bakom en. Max är som han är och gör precis som han vill; in i trädgårdar, efter hundar galopperar fram och tillbaka. Koppel på honom är ett måste men jag vill inte för han drar armen ur led på en. Tim är snäll och lyssnar för det mesta. Tim Max och Hasse..!? Näe, Hasse skulle haft ett bätte namn, på tre bokstäver. Förslag anyone? Hasse somnade sött i korgen under Melles vagn på vägen hem. Precis som Tim gjorde när han var liten och Max också, fast den han låg alltid i vagnen hos Melvin.

Igår när jag var ute och gick i min trädgård så hittade jag höstanemoner (tror jag de hette). Jag hade ju önskat mig det av Petra när hon ska flytta och dela på grejer i sin trädgård nu på höstkanten. Behövs kanske inte det längre. Vi ska ha hit lite matjord men trädgårdsarbetet blev lite tråkigt nu när vi fick räkningen på vad det blev att forsla bort buskaget och rötterna+ gubbens räliga komposthög. Vi höll på att smälla av...typ närmre nio..Det hade vi absolut inte alls räknat med. Hade man vetat det så hade vi hellre tagit bort det med släpet. Javisst det hade blivit en 40 rundor men vi har ingen brådska.
Måste gå och snyta mig..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det var inte lite... Fick ni specifiserat kvitto?, man undrar ju vad det var som gjorde att det drog iväg så mycket...

Anonym sa...

^/andr....

MelvinsMamma sa...

Japp det fick vi! Tippningsavgiften är rätt hög, och han tog över fem ton för oss. Kunde man inte tro när han stod där och skopade....