fredag, september 08, 2006

Martina Martina Martina!!!!!

Yes Yes she is på gång igen favvomartina!! Jag längtar. Det är det enda jag verkligen tar mig tid att läsa, hennes fantastiskt roliga böcker! Lagom strax innan min födelsedag släpper hon den. Jag ska köpa den till mig själv tror jag, min önskelista är redan så lång så det får räcka.
Igår hade jag en riktig skitdag. Ungen är sjuk, mannen är sjuk och jag själv är rätt så snörvlig också faktiskt. Melvin grät så mycket, av ren ilska tror jag så till sist började jag också lipa. Där grät vi tillsammans i fåtöljen. Jag tror att min man också höll på att börja gråta för han kom och hämtade Melle från mitt knä och fick faktiskt tyst på honom. Och hela flaskan med välling slank till sist ner med. Och det var det han åt den dagen. Han äter som en riktig hossa nu när han är dålig. Idag beställde vi pizza. Jag tyckte det var rättvist eftersom jag lagade lasagne så det räckte åt hela gatan igår. Vi har lätt lasagne till årsskiftet i frysen nu! I alla fall; Pizzan fixade Melvin. Satt med sin gaffel och petade på små bitar som mamma fixat i perfekta bitar och åt girigt. Saft fick han också, han bara drack och drack och drack. Sockerfri förstås.
Idag åkte vi iväg och handlade lite gardiner, men jag måste komplettera med stänger på IKEA imorgon. Åker kvickt dit själv när de öppnar..det är väl vid sju får jag hoppas..
Vår bil har blivit såld idag. Min systers redige sambo (jajemen, man kan väl få ändra sig) hjälpte oss att få iväg den till försäljning för en vecka sedan. Kommer att sakna lilla Bubblan lite. Jag surfar kök nu då såklart. Vet vad vi vill ha men inte var vi ska hitta det. Surfar badrum också men jag får kanske hejda mig, det var ju faktiskt bara en bil vi sålde..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den har kommit ut! 99:- på akademibokhandeln... Jag har läst lite i den, den verkar rolig!/Anna

MelvinsMamma sa...

Då ska jag handla den med en gång tror jag!