måndag, september 11, 2006

Nu ska du ut!!!!!!!!!

Vilken hemsk förmiddag jag hade idag. Jag åkte till IKEA igod tid för att kunna hinna med att byta vitrindörren innan mötet jag hade i stan. När jag är där med dörren upptäcker jag att jag glömt kvittot hemma! Hur kan jag ha gjort det. Jag var så noga med att kolla var jag hade det innan jag åkte. jag frågade om det var nödvändigt med kvittot och det var det ju naturligtvis. Om jag köpte en ny dörr då och använde det kvittot då? Nepp. Bedrägeri. Jag åkte fanimej hem till Vellinge igen och hämtade kvittot, som låg där jag lagt det, fast besluten om att dörrhelvetet skulle tillbaks idag! När jag kom tillbaka var det nummer 60, det nummer jag fått när jag kom dit första gången (nej jag har ingen Ferrari) men jag hann inte fram innan han slog över. Tog ny lapp; Nr 85. Ställde skiten vid någon vägg. Gick in och köpte den nya dörren så länge. Nr 71. Klockan blev tjugo över tolv. Jag skulle vara på TRR halv.....Tog min låtsasferrari och körde till mitt möte..med båda dörrarna..Vilket skit alltså.
Hämtade Melvin hos sin dagmamma. Guud vad man uppskattar sitt barn när man varit utan honom i ett par timmar. Han är så härlig nu. Härmar varenda ord. Kul kille.
Idag ska jag se CSI tror jag. Jag gillar inte alls Prison Break. Drygaste serien på länge...
Jag har fått för mig att jag ska börja träna de dagar Melvin är hos Marianne: Må, On, Fre. Har fått klartecken från henne att byta lite med tiderna så det skulle kunna gå faktiskt. Nu handlar det bara om ren och skär vilja....den finns naturligtvis inte. Men jag ska ge det ett försök ändå.
Imorgon ska min man göra ett försök att lämna tillbaka dörren... Lycka till!

1 kommentar:

åsa sa...

Lycka till med dörren! Det ska bli spännande att läsa nästa del i följetongen... ;-)