tisdag, oktober 03, 2006

Hells Kitchen!

Idag var vi och kollade på kök. Det är livsfarligt ju! Jag skulle kunna beställa det på stående fot. Nu ska vi begrunda både siffror och planering ett tag...kanske hälsa på en annan firma med, men jag är nöjd med både köket och priset vi fick idag. Vi saknar dock tiden för att sätta detta kök på plats. Vi ska börja på arbetet med att installera braskaminen i vardagsrummet, det är ett rätt så stort jobb. Installationen hyr vi in folk som sköter åt oss men förarbetet gör maken. Staketet som ska upp innan frosten håller jag på att grunda i garaget på mina lediga timmar. Rätt stort arbete. När det är grundat så ska det målas grått! Kommer att bli finfint. Trappan ska göras vid men allt inomhusjobb får vänta. Det är fortfarande helt ok att jobba utomhus i och med den milda hösten. Börjar nästan längta lite efter kyla. Bara för att få på mig lite andra kläder. Höstkläder är snyggare än sommarkläder. Däremot är jag nog en sommarmänniska, älskar värmen, sol, bad, ljumma kvällar, grilla, doften av nyklippt gräs....långa långa dagar. Gilar inte när det blir mörkt klockan 4 på eftermiddagarna. Men hösten och vintern har sin charm också...naturen är vacker då, rimfrostiga grenar, kanske lite snöflingor som barnet och vovven kan leka med..
Nu borde jag gå och duscha men maken är ute med hunden och Melvin är i en orolig period i sin sömn. Kan vakna när som helst...

4 kommentarer:

Moster sa...

Va blev det?Vitt kök? puss

Moster sa...

Vi gratulerar vi gratulerar....hallå var är alla bilder vi tog på din födelsedag...eller...hrm..ja jag förstår, man är ju inte så vacker när man hällt i sig en halva bacardi... =)

Lynn sa...

blev du full och jag missade det??!!

MelvinsMamma sa...

Nope, jag blev inte full på mitt lilla glas med vin.
När man är fotograf och fyller år hinns det inte med att ta några bilder. Synd att maken inte är intresserad av att fotografera.