söndag, november 19, 2006

Så var den här helgen över.

I helgen har jag och sonen fått ta hand om oss själva. Fast vi har fått god hjälp av Petra som bjöd över oss igår. Där vankades det pannkakor och senare köttbullar. Skönt att slippa äta i ensamheten. Idag kom min make hem med ett lass ved som vi staplat upp i pannrummet för kommande vinter. Nästa vecka är det meningen att kaminen ska komma på plats och sätta pricken över i i vardagsrummet. Mysfaktorn kommer att bli hög, nu ska det bara bli lite kallt också så att vi kan använda den. Måste få tag i ett lagom snyggt galler att ha för så barnen inte springer i i elden...Melvin har full koll på att brasan är "bam", varm då alltså.
Som det regnar idag. Hoppas att det inte blir lika intensivt imorgon då jag lovat att fylla släpet med trädgårdsavfall så han kan besöka tippen med det på kvällen. Här är lite att kratta också så det hade varti bra med en liten höstig solstråle..snälla...? Och ett friskt barn som snällt går till sin dagmamma. Han är lite snörvlig igen pågen. Men det är den andre pojken som jämt smittar honom. Han hade behövt vara hemma och kurera sig ett par veckor, Melvin är alltid hemma ett tag när han är förkyld, den andre är alltid hos Marianne, sjuk eller frisk.
Nästa helg ska Jörgen hjälpa sin chef, som bygger hus här utanför Vellinge. Så då blir jag och Melvin ensamma igen, men som tur är så kommer han hem på kvällen så vi slipper sova ensamma.
Snart är det jul. Måste börja planera julklappsinköpen för jag har inte tid att gå på stan och irra undrandes vad alla vill ha. Så det får bli inköpslista i år. Så får jag åka iväg de dagarna som Melvin är iväg sina fem timmar och handla i rekordfart. Stressigt.

2 kommentarer:

frugan sa...

Handla nu inte för dyr julklapp till mig..

MelvinsMamma sa...

Du har redan fått din hjärtat!!