fredag, december 15, 2006

Tomtin.

Idag har vi varit och hälsat på på NASA. Nä det har vi inte men man skulle kunna tro det, det fanns skärmar över en djävulskt stor vägg och alla tåg som körde omkring på spåren kunde man se. Tämligen intressant.
Imorgon ska SJ ha julbord på Törringelund. Jag är inbjuden men har tackat nej. Några av mina nya kollegor ska gå och jag kan väl känna att det är lite waist att inte ta tillfället i akt och lära känna alla nya människor man ska jobba med. Men men nu är det som det är. Jag har ändå hundra saker att ta itu med hemmavid. Jag fick lånat ut en kavaj till en mycket ung dam som ibland benämner mig som "morsan", Fröken Melina. Ett riktigt yrväder som beter sig på samma vilda tokiga vis som jag själv gjorde i hennes ålder (hon blir 21 snart). Faktum är att hon tar fram detta beteende hos mig återigen och jag känner att jag får återuppleva min ungdom med fniss och flams. De flesta är bra mycket yngre än mig men det känns okej. Jag har ju ändå aldrig känt mig äldre än 17!
Melvin var på sin första julfest igår. Jag med för den delen. Första gåmedsittbarn julfest. Alla föräldrar hade kamera med sig. Alla föräldrar satt och hade ett fånigt leende på sina läppar när barnen kom in och sjöng i ett luciatåg. Ahhhh. de var så jäkla söööta! Melvin också fast han satt i pappas knä större delen av kvällen. Han fick träffa sin nya Idol Tomtin också. Tomtin som han fick en traktor av i lite förjulklapp. Min man skriker något om HippHipp...Får väl gå. Vi hörs. Hej.

3 kommentarer:

broshan [ao] sa...

Tomtin e snäll

http://www.youtube.com/watch?v=WXA5PzS547g

åsa sa...

Usch och fy! På NASA har man ju tillbringat ett antal timmar, dagar, veckor, månader, år... :-)

MelvinsMamma sa...

Nja, det kanske inte är så intressant för dig då som är fullfjädrad kosmonaut eller vad det heter..Men när man kom in var det allt lite häftigt!