onsdag, augusti 01, 2007

Happy Birthday!

Idag fyller min kära make 37 år! Jag är i Stockholm så tyvärr har jag inte kunnat ge honom presenter eller kaffe på sängen. Jag känner mig inte helt säker på att jag köpt tillräckligt med grejer till honom. Men jag tänkte att jag kunde komplettera med någonting som jag själv behöver så blir det nog bra..Hihi.
Imorgon ska vi ha kalas och jag tror att jag ska göra tårtan själv. En enkel med bara lite grädde, för trots att jag är ett riktigt fan av prinsesstårta så tycker jag att där är alldeles för mycket grädde på en sådan......
Nu har mina kollegor kommit hit med sitt Uppsalatåg. Jag åkte med mitt lite tidigare än dem...men så fick jag också åka med en riktigt trevlig kille. Vi fick rum med badkar alla tre igår. Jag och Lise badade i våra. Det gjorde inte Marie. Nu skriker Marie att hon visst då badade!!
Idag har jag massvis att göra, måste fixa fint hemma till kalaset. Och som om det inte vore nog så ska jag hämta ungen tidigt från dagis och gå ut med Lynn´s hund. Och min egen. Men så är jag ledig imorgon och kan fixa mycket då med. Kom just på att jag måste kolla Petra´s hus som jag passar. Och handla mat till imorgon.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Jörgen på den stora dagen!!

Era före detta grannar!!
Bodil och Peter

Ps. vi följer Ert liv!!

MelvinsMamma sa...

Jag tänkte på Er för bara en liten stund sedan!! 070803