söndag, februari 05, 2012

- 240 min till Malmö C

Veckan har känts riktigt lång den här gången. Inte minst eftersom min redan långa tur i to-fre helt plötsligt förlängdes med 4 timmar i fredags då vi blev supersena på hemgång. Detta på grund av nedriven kontaktledning och att vi blev omledda över Västerås, det tog sin tid må jag säga. Fast alla min resenärer i första klass var otrloligt kära och vänliga, jag fick supermycket beröm av dem.
Träningen har fått backa lite och jag har inte hunnit med mer än två gånger än så länge, fast jag hade lång paus i Malmö häromdagen och sprang då 6 km på löpbandetI a. Som tack för den så fick jag duscha i iskallt vatten i duschrummet. Jag frågade om det skulle vara så och i och med det starades en liten utredning där man kom underfund med att hela byggnade saknade både värme och varmvatten. Tack för det, just den dagen jag skulle springa så klart. På eftermiddagen kändes det som om det var minusgrader inomhus och ryktet om min kalldusch hade spridit sig som en löpeld så man fick lite gliringar om det då och då..
Söndag i dag och vi ska ta det soft hela dagen, jag hade lite tankar om att sticka till gymmet trots att jag var där i går, allt för att pressa in mina tre dagar i veckan men vi får se, Jörgen frågade just om vi inte kunde åka till Svågertorp och ordna med lite grejer; jag har hittat ett fint vinställ på Glashuset som vi vill ha och Melvin behöver en extra handkontroll till sin xbox...Det blir kanske det i stället, eller också....

Inga kommentarer: