torsdag, september 04, 2014

Fin höst vi fått...

Jag var tvungen att i söndags slänga iväg ett sms till Pia och fråga om hon var torr om fötterna. Jag hade sett bilder på FB på hennes grannars hus som blev ordentligt drabbade av det blöta regnet.
Det var torrt i huset där hon sov men i hennes egen villa var det inte riktigt lika bra. Hon som hyr var inte hemma och kunde inte ta sig hem pga skyfall och avstängda vägar. Jag cyklade bort och erbjöd min hjälp. Först trodde Pia att det inte var så farligt, så tackade först nej. Men jag kavlade upp byxbenen och menade att nu är ju ändå här...Vi höll på i 3 1/2 timme. Jag är glad att jag stannade, mest för att jag fick lite tid med henne eftersom tjejkvällen så klart blev inställd..
I måndags var Melvin hemma från skolan med förkylningen från hell, jag var ledig så det passade väldigt bra. Tisdag, onsdag hade jag Linköpingsturen som är ganska lång, men med lite roliga kollegor så kan jobbdagarna bli uthärdliga ändå. Tex igår var jag och en utav dem, Susanne, ute och gick hur långt som helst på vår rast. Hur härlig höstsol som helst. Snacka om att få energi till hemresan. När jag kom hem hade jag byggt upp nån inre bild om jag ville ha färsk firre till middag, så på Ica hittade jag fina rödspättafileer som jag panerade och serverade m köpehollandaise och kokt potatis. Jättegott! 
Efter maten gick jag och Ludde ut med hundarna, vi lekte allihop på en nyrenoverad leka och blev rejält rastade innan vi vände hem för ett kvällsbad och lite idol. 
I morse följde jag dem till skolan och passade på att ta en riktigt rejäl runda med hundarna, det var en stund sedan som vi gick hyfsat långt. Vi fick ihop dryga 7 km och en riktig svettrand på ryggen! 
Nu ska jag snart laga tacopaj åt familjen, får vi se om det blir ett yej or nej....
En paprika som Tage inte hittat....

Inga kommentarer: