tisdag, september 16, 2014

Röjhelg..

I helgen som gick fick vi slängt två släp med skräp. Två släp! Halva ena lasset var Pia och Niklas skit som blivit förstört i översvämningen, vi satte det i deras carport och jag lovade att vi skulle svänga förbi och ta hand om det nästa gång vi hade släp hemma. Det står en hel del grejer kvar hemma i källaren och tar onödig plats och ger ett jäkligt stökigt intryck men jag har ju fått för mig att stå på loppis med det. Men med varannan helg ledig är det svårt att få tummarna loss, dessutom passar Folket P barnloppis bäst för detta och den säsongen är över nu...
Vi åkte iväg en pytteliten sväng till IKEA för jag behövde svarta galgar till hallen, det blev lite nya badrumsmattor, en bestickhållare åt våra pennor som jag kunde hänga i köket ( så smart!) och stora värmeljus också. Sen på Rusta köpte jag fler fina ljusbollar. De är ju supersöta och jättebilliga! Dessa hängde jag i hallen för att få lite myspysljus där när man passerar. Antingen är där kolsvart eller ljust som om Jesus själv skulle uppenbara sig, men med bollarna....ska ta foto på dem vid tillfälle..
Igår ringde min syster och spontaninbjöd oss till en em på stranden. Jag tryckte in hundarna och ungarna i bilen och vi körde ner..lite blåsigt men rimtigt varmt så det gjorde inte så mycket. Där busade vi i två timmar, klättrade i träd och gungade i rep..alliihop...De andra fikade megakanelbullar men jag fastade och kände mig inte ett dugg sugen. Vi körde hem och fuskade ihop en middag bestående av smörgås och fil. Jag hade faktiskt kalops i kylen men hade inte hunnit skala potatis eftersom vi var på stranden så länge och Melle hade fotbollsträning rätt så omgående sen vi kommit hem så det fick bli så helt enkel. Jag åt Keldas gulashsoppa och ett rågknäcke.
Idag har jag jag åkt till Gbg med första tåget, har uppehåll i nästan tio timmar och åker hem med sista tåget. Riktigt värdelös tur. Jag har sovit en stund och ska ta en promenad nu.
 Lennon ska ta ut sina tre labbar..

Jättebra selfie på mig och Tage...

Inga kommentarer: