onsdag, oktober 01, 2014

140930

Nu har jag varit 40 i ett dygn och det känns bra, väldigt bra. Gårdagen blev en fantastisk dag i mitt liv. Jag vaknade i Stockholm och tog mig hemåt i 523, framme i Malmö 11.47. Lite lite sena blev vi men det gjorde inte så mycket. Körde och hämtade Ludde på skolan och placerade mig själv i ett varmt bad. Vilade mig i soffan efter en tidig morgon. Tänkte på vilken restaurang Jörgen skulle ta mig till på kvällen. När han kom hem efter jobb blev det naturligtvis kram och presentdags. Jag fick superfina smycken från snö. Och fina blommor förstås. Jag fick order om att ta på mig kläder så vi kunde komma iväg. Jag visste att vi skulle hämta Lynn och jag undrade om fler skulle joina oss på restaurangen..Först fick vi göra ett litet stopp på ica för jag saknade svarta strumpbyxor, så jag köpte det och och ett lipgloss eftersom jag åkt ifrån alla mina 545 stycken. Så småningom kom Lynn ner och satte sig i bilen. Efter att ha låtit oss vänta ett bra tag...
Då helt plötsligt kommer Jörgen på att han glömt en grej hemma och vi får vända hem igen. Inget jag reflekterade över alls. När vi kör upp på uppfarten står ju alla mina vänner där och skriker grattis, överraskning och surprice!!! Vi hade varit borta i ca 25 minuter och undertiden hade de ordnat med partyingredienser hemma hos oss. Vänner, familj, buffemat, girlanger, ballonger, tända ljus och bra musik. När min syster såg att vi lämnade hemmet backade hon in sin bil på uppfarten. Tog ut en av många många kartonger och tänkte, hur ska jag hinna? Snart är alla här och snart kommer syrran tillbaka, Lynns jagkommerstraxcup var ju planerad...så egentligen fanns det lite tid. Men så blev det så att bara nån sekund senare var hela huset fullt av folk som nästan under spöklik tystnad gjorde varsin sak för att allt skulle klaffa. Jag uppfattar inget som händer. Vi åkte 17.50, Jörgen fick sms av min syrra 18.03 att allt är klart, då är vi precis klara på ica ungefär...de hade inte behövt stressa med andra ord..
Det hade beslutats att trots att jag inget kalas önskat mig så ville de ändå göra något litet för mig. Ett litet intimt kalas hemma för att barn och hundar skulle kunna få vara med utan en massa hysch, och sitt still blev den bästa lösningen..
Jag vet inte hur man satte ihop gästlistan men med all säkerhet kommer några känna sig bortvalda. Det kan inte hjälpas. Det blev som det blev och allt var över på 3 1/2 timme. Barn skulle till sina skolor och jag själv skulle inställa mig 6.30 idag. Så det fick räcka, och det gjorde det verkligen..


Några av de presenter jag fick! 

Jättestor jätterosa fin helium ballong, älskar den!
 

1 kommentar:

Pia Mollin sa...

Nä, för dållit att vi inte blev inbjudna. Vi var med dig i hjärtat o i tanken istället ❤️